Brocante Agenda 2018

Deze data staan we weer met 50-60 topbrocanteurs op het Burchtplein voor Brocante Antiek Heusden vesting

5256 EA Burchtplein , heusden
10.00 - 17.00 uur , gratis entree


Uitgelichte Brocanteur

Elke maand zetten wij een Brocanteur in het zonnetje door deze uitgelicht te plaatsen op onze website. Achter elke marktkraam schuilt namelijk een verhaal ! Wilt u lezen welk verhaal het deze maand is ? klik hier


Ondersteund door

bed and breakfast Heusden
kareltje-heusden-vesting

Laatste mededelingen


In de media agenda

Heusden 4 you logo-hbt brocantehunting

 


Aanmelden Brocanteurs

Wil je je als brocanteur aanmelden voor 1 of meerdere markten ? Mail mij gerust op info@brocantemarktheusden.nl met een vijftal foto's naam eventueel website en data wanneer je zou willen deelnemen. De foto's worden beoordeeld of deze aansluiten bij onze brocante en antiek markt. Daarna ontvang je de informatie mail met eventueel de bevestiging.

Gerdes Antiques

Beste Brocante liefhebbers,

Kent u dat gevoel geïnspireerd raken door prachtige doorleefde items uit vervlogen tijden, dat ene pronkstuk vinden op een marktje dat niemand anders heeft? Dat is onze passie. Unieke robuuste stukken die door de tijd hun ervaring en patina hebben opgedaan stuk voor stuk uniek.
Deze items zoeken wij voor u in binnen en buitenland en houd ons geïnspireerd. In 2013 hebben wij dit in een professionele vorm omgezet en is Old & Grey Brocante ontstaan. Wij zijn dagelijks op zoek naar dat ene item dat uw interieur of tuin kan aanvullen. Inmiddels hebben onze activiteiten de volwassen status bereikt en is onze naam veranderd in –Gerdes- Antiques Brocante Industrial. Wij hebben ons gespecialiseerd in authentieke Belgische buitenverlichting en Franse luiken. Wij zijn ook in 2017 weer te vinden op “de brocante markt” in Heusden Vesting.
Wij hopen u daar snel te ontmoeten, en tot die tijd kunt u onze website en facebook pagina volgen.

www.gerdes.online

Tot ziens!
Ivan & Monique

LilyPlus_hoofd - kopie

Jouw verhaal als brocanteur bij onze brocante markt heusden ook op deze plaats ? Mail je verhaal met foto’s dan naar info@brocantemarktheusden.nl