Brocante Agenda 2018

Deze data staan we weer met 50-60 topbrocanteurs op het Burchtplein voor Brocante Antiek Heusden vesting

5256 EA Burchtplein , heusden
10.00 - 17.00 uur , gratis entree


Uitgelichte Brocanteur

Elke maand zetten wij een Brocanteur in het zonnetje door deze uitgelicht te plaatsen op onze website. Achter elke marktkraam schuilt namelijk een verhaal ! Wilt u lezen welk verhaal het deze maand is ? klik hier


Ondersteund door

bed and breakfast Heusden
kareltje-heusden-vesting

Laatste mededelingen


In de media agenda

Heusden 4 you logo-hbt brocantehunting

 


Aanmelden Brocanteurs

Wil je je als brocanteur aanmelden voor 1 of meerdere markten ? Mail mij gerust op info@brocantemarktheusden.nl met een vijftal foto's naam eventueel website en data wanneer je zou willen deelnemen. De foto's worden beoordeeld of deze aansluiten bij onze brocante en antiek markt. Daarna ontvang je de informatie mail met eventueel de bevestiging.

Binnenkort in de Brabeau

We hebben een leuk bericht gekregen van de Brabeau : “We nemen een item op over de Brocantemarkt in ons voorjaarsnummer dat eind februari verschijnt.”

BROCANTE ,

Brocantemarkt Heusden
Heusden, 4 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni
Heerlijk rondsnuffelen tussen mooi antiek en brocante kan tien keer per jaar op de eerste zaterdag van de maand in Heusden. In het pittoreske vestingstadje aan de Bergsche Maas pronken op het middeleeuwse burchtplein zo’n zestigtal brocanteurs met hun meest bijzondere vondsten uit binnen- en buitenland. Je vindt er curiosa, vintage, antiek, brocante en stijlvolle woonaccessoires. Een bezoekje aan de markt wordt extra leuk met een ritje in de paardenkoets, die je voor € 1 van het parkeerterrein naar de markt vervoert.
Datum: 4 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni. Van 10.00 tot 17.00 uur.
Entree: gratis.
Adres: Burchtplein, 5256 EA Heusden-Vesting. www.brocantemarktheusden.nl