Brocante Agenda 2018

Deze data staan we weer met 50-60 topbrocanteurs op het Burchtplein voor Brocante Antiek Heusden vesting

5256 EA Burchtplein , heusden
10.00 - 17.00 uur , gratis entree


Uitgelichte Brocanteur

Elke maand zetten wij een Brocanteur in het zonnetje door deze uitgelicht te plaatsen op onze website. Achter elke marktkraam schuilt namelijk een verhaal ! Wilt u lezen welk verhaal het deze maand is ? klik hier


Ondersteund door

bed and breakfast Heusden
kareltje-heusden-vesting

Laatste mededelingen


In de media agenda

Heusden 4 you logo-hbt brocantehunting

 


Aanmelden Brocanteurs

Wil je je als brocanteur aanmelden voor 1 of meerdere markten ? Mail mij gerust op info@brocantemarktheusden.nl met een vijftal foto's naam eventueel website en data wanneer je zou willen deelnemen. De foto's worden beoordeeld of deze aansluiten bij onze brocante en antiek markt. Daarna ontvang je de informatie mail met eventueel de bevestiging.

Petit Moment

Hallo allemaal!

Ik ben Anita van Lanen, eigenaresse van Petit Moment.

Petit Moment is een sfeervolle brocante webwinkel waar u 24 uur per dag op uw gemak kunt rond snuffelen tussen leuke accessoires om van je huis een thuis te maken. Door de ‘oude’ spullen met nieuwe landelijke woonaccessoires te combineren is het aanbod erg divers. Van elke brocante vondst is er maar eentje, elk exemplaar heeft iets unieks. En daarnaast probeer ik altijd op zoek te gaan naar een net wat ander aanbod. Zo is het assortiment sinds februari aangevuld met de echte Savon de Marseille! Kom dus lekker ruiken de volgende markt in Heusden!

Ik wens u heel veel kijk plezier op de website, en wie weet, misschien vindt u wel iets leuks. Om cadeau te geven, of om gewoon lekker zelf te houden.

www.petitmoment.nl
https://www.facebook.com/petitmoment1/

Petit Moment

Jouw verhaal als brocanteur bij onze brocante markt heusden ook op deze plaats ? Mail je verhaal met foto’s dan naar info@brocantemarktheusden.nl