Brocante Agenda 2018

Deze data staan we weer met 50-60 topbrocanteurs op het Burchtplein voor Brocante Antiek Heusden vesting

5256 EA Burchtplein , heusden
10.00 - 17.00 uur , gratis entree


Uitgelichte Brocanteur

Elke maand zetten wij een Brocanteur in het zonnetje door deze uitgelicht te plaatsen op onze website. Achter elke marktkraam schuilt namelijk een verhaal ! Wilt u lezen welk verhaal het deze maand is ? klik hier


Ondersteund door

bed and breakfast Heusden
kareltje-heusden-vesting

Laatste mededelingen


In de media agenda

Heusden 4 you logo-hbt brocantehunting

 


Aanmelden Brocanteurs

Wil je je als brocanteur aanmelden voor 1 of meerdere markten ? Mail mij gerust op info@brocantemarktheusden.nl met een vijftal foto's naam eventueel website en data wanneer je zou willen deelnemen. De foto's worden beoordeeld of deze aansluiten bij onze brocante en antiek markt. Daarna ontvang je de informatie mail met eventueel de bevestiging.

De 7 Deugden van Heusden

Wij zijn als ondernemers van Heusden samen aan de slag gegaan en hebben onze activiteiten voor dit jaar 2016 in kaart gebracht. I.v.m. Jheronimus Bosch jaar ; De 7 Deugden van Heusden .

Dit kaartje, zie het PDF Bestand  , bevat alle leuke evenementen, dingen, winkels, etc. waar je als bezoeker van de vesting blij van wordt.

Enkele ondernemers hebben speciale acties zoals bijzonder speciaal gebrouwen biertjes voor het Jheronimus Bosch jaar,  bij de Waterdrager,  de parfum winkel heeft een special parfum op de markt gebracht mbt een schilderij van Jheronimus Bosch .

Wij houden onze BROCANTE markt op het middeleeuwse Burchtplein.
Op het kaartje vindt je ons op nr.13

Link naar Facebook

Voor info over evenementen en actueel overzicht m.b.t. Jheronimus Bosch activiteiten
www.hbtheusden.nl

Tot op de markt!