Brocante Agenda 2018

Deze data staan we weer met 50-60 topbrocanteurs op het Burchtplein voor Brocante Antiek Heusden vesting

5256 EA Burchtplein , heusden
10.00 - 17.00 uur , gratis entree


Uitgelichte Brocanteur

Elke maand zetten wij een Brocanteur in het zonnetje door deze uitgelicht te plaatsen op onze website. Achter elke marktkraam schuilt namelijk een verhaal ! Wilt u lezen welk verhaal het deze maand is ? klik hier


Ondersteund door

bed and breakfast Heusden
kareltje-heusden-vesting

Laatste mededelingen


In de media agenda

Heusden 4 you logo-hbt brocantehunting

 


Aanmelden Brocanteurs

Wil je je als brocanteur aanmelden voor 1 of meerdere markten ? Mail mij gerust op info@brocantemarktheusden.nl met een vijftal foto's naam eventueel website en data wanneer je zou willen deelnemen. De foto's worden beoordeeld of deze aansluiten bij onze brocante en antiek markt. Daarna ontvang je de informatie mail met eventueel de bevestiging.

Onze Banner op je site ?

brocante banner 300x100

Deze banner op je website plaatsen ? gebruik onderstaande code voor een hotlink.
Of copieer deze banner van de website. dit kan door middel van met de rechtse muis op de banner gaan staan en kies voor afbeelding opslaan. Wanneer je hier een hyperlink naar deze website aan vast maakt zou het geweldig zijn.
Voor brocanteurs die onze link/banner plaatsen willen wij ook een uitgelichte pagina op onze website plaatsen zodat er ook voor diegene ook wat extra aandacht is op onze website , dit uiteraard met backlinks naar je pagina.

<a title="brocante markt heusden" href="http://www.brocantemarktheusden.nl" target="_blank">
<img src="http://brocantemarktheusden.nl/wp-content/uploads/2016/03/brocante-banner-300x100.jpg" alt="brocante banner 300x100" width="300" height="100" />
</a>