Brocante Agenda 2018

Deze data staan we weer met 50-60 topbrocanteurs op het Burchtplein voor Brocante Antiek Heusden vesting

5256 EA Burchtplein , heusden
10.00 - 17.00 uur , gratis entree


Uitgelichte Brocanteur

Elke maand zetten wij een Brocanteur in het zonnetje door deze uitgelicht te plaatsen op onze website. Achter elke marktkraam schuilt namelijk een verhaal ! Wilt u lezen welk verhaal het deze maand is ? klik hier


Ondersteund door

bed and breakfast Heusden
kareltje-heusden-vesting

Laatste mededelingen


In de media agenda

Heusden 4 you logo-hbt brocantehunting

 


Aanmelden Brocanteurs

Wil je je als brocanteur aanmelden voor 1 of meerdere markten ? Mail mij gerust op info@brocantemarktheusden.nl met een vijftal foto's naam eventueel website en data wanneer je zou willen deelnemen. De foto's worden beoordeeld of deze aansluiten bij onze brocante en antiek markt. Daarna ontvang je de informatie mail met eventueel de bevestiging.

Schilderen met Adry

Al ruim 25 jaar geeft Adry zowel individueel als in groepsverband schilderlessen. Het werken met kleur en emotie inspireert en enthousiasmeert. In combinatie met uw bezoek aan de brocante markt wordt Heusden een inspirerende belevenis.

Een inspirerende dag in Heusden – Elke eerste zaterdag van de maand

Schilderen met Adry

De brocante markt is op elke eerste zaterdag van de maanden maart t/m dec.,
Behalve in Mei ; dan is t de tweede zaterdag van de maand ; 14 mei.

Samen schilderen met Adry als onderdeel van een inspirerende dag in Heusden is mogelijk in de vorm van een workshop in Adry’s atelier aan de Vismarkt 11a. U maakt onder begeleiding van Adry een kleurrijk schilderij op een linnen doekje in een tijdsbestek van ca. 2 ½ uur. Kosten hiervoor bedragen € 30,= inclusief de materialen.
Maximale deelname per workshop is 5 personen. Aanmelden kan op 0681625490 of op heusden@adry.nl