Brocante Agenda 2018

Deze data staan we weer met 50-60 topbrocanteurs op het Burchtplein voor Brocante Antiek Heusden vesting

5256 EA Burchtplein , heusden
10.00 - 17.00 uur , gratis entree


Uitgelichte Brocanteur

Elke maand zetten wij een Brocanteur in het zonnetje door deze uitgelicht te plaatsen op onze website. Achter elke marktkraam schuilt namelijk een verhaal ! Wilt u lezen welk verhaal het deze maand is ? klik hier


Ondersteund door

bed and breakfast Heusden
kareltje-heusden-vesting

Laatste mededelingen


In de media agenda

Heusden 4 you logo-hbt brocantehunting

 


Aanmelden Brocanteurs

Wil je je als brocanteur aanmelden voor 1 of meerdere markten ? Mail mij gerust op info@brocantemarktheusden.nl met een vijftal foto's naam eventueel website en data wanneer je zou willen deelnemen. De foto's worden beoordeeld of deze aansluiten bij onze brocante en antiek markt. Daarna ontvang je de informatie mail met eventueel de bevestiging.

Het Jeroen bosch Jaar

Dit jaar staat in het teken van Jeroen Bosch ( Jheronimus Bosch ) die dit jaar 500 jaar geleden is overleden.
Er is veel te doen hierover in ’s Hertogenbosch onder andere in het noord Brabants museum. Het herdenkingsjaar wordt gevierd met tentoonstellingen, concerten, theater en dansvoorstellingen en circus , stadsevenementen en lezingen. Ook in Heusden vindt u ateliers en het gouverneurs huis waar u kunt genieten van kunst en cultuur.

Voor meer informatie over Jheronimus Bosch bezoek de website vestingstadheusden.nl